Polední menu
- Smažený sýr, máslový pažitkový brambor, domácí tatarská omáčka 160,-
- Indické kuřecí kari s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží, koriandr 160,-
- Marinované řízky z vepřové panenky, máslová bramborová kaše, okurkový salát 160,-
- Španělský ptáček s jasmínovou rýží, nakládaná zelenina 175,-
- Kynutý knedlík plněný povidly, vanilkový krém, mandlová drobenka, přepuštěné máslo 160,-
- Hodslavská řezanka z vepřové plece, bramborové placky s majoránkou 160,-
- Marinované řízky z vepřové panenky, máslová bramborová kaše, okurkový salát 160,-
- Španělský ptáček s jasmínovou rýží, nakládaná zelenina 175,-
- Grilovaný sýr halloumi, salát tabbouleh, koprový dip 160,-
- Trhané vepřové maso v BBQ marinádě v domácí máslové housce, kyselý okurek, hranolky, majonéza 160,-
- Marinované řízky z vepřové panenky, máslová bramborová kaše, okurkový salát 160,-
- Španělský ptáček s jasmínovou rýží, nakládaná zelenina 175,-
- Tagliatelle se smetanovým houbovým ragú, parmazán, rukola 160,-
- Plněné kuřecí prso parmskou šunkou a sušenými rajčaty, sýrová omáčka, bramborová kroketa 160,-
- Marinované řízky z vepřové panenky, máslová bramborová kaše, okurkový salát 160,-
- Španělský ptáček s jasmínovou rýží, nakládaná zelenina 175,-
POLEDNÍ MENU 6. 5. – 10. 5. 2024
Nabízíme denně od 11:00 do 15:00 s výběrem ze čtyř druhů jídel připravených z čerstvých surovin.
NOVÁ SLUŽBA ROZVOZ OBĚDŮ: FORMULÁŘ ZDE
PONDĚLÍ:
Kuřecí vývar s masem a nudlemi
ÚTERÝ:
Valašská kyselice
STŘEDA:
STÁTNÍ SVÁTEK – ZAVŘENO
ČTVRTEK:
Květákový krém
PÁTEK:
Bramboračka se špekem